Thuis ProductenDe serre Thermische Schermen

SUN06 het plastic Thermische Scherm

SUN06 het plastic Thermische Scherm

  • SUN06 het plastic Thermische Scherm
SUN06 het plastic Thermische Scherm
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: EON/HESLY
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SUN06
Contact
Gedetailleerde productomschrijving

De schermen van de serreschaduw worden gebruikt om alle serre gekweekte gewassen te beschermen. De serre die systeem in de schaduw stellen wordt van 4mm breed aluminium gemaakt en plastic stroken die met een sterk garen wordt samengehouden. Het speciale aluminium en de transparante plastic stroken geven het superieure bezinning en transmissieefficiency. Dit waarborgt een lage dagtemperatuur evenals zeer hoge energie - besparingen, en houdt de gewassentemperatuur dicht bij de omgevingstemperatuur tijdens de nacht. Het resultaat is een beter klimaat in de serre met minimumrisico voor dauwvorming op de bladeren die, die ziekteproblemen verminderen en de energiekosten verminderen.

De gebreide structuur van het plastic netwerkschaduw opleveren staat voldoende waterdamp toe om over te gaan door, verhinderend condensatiedalingen aan vorm op de onderkant van het scherm. De flexibele structuur laat ook het scherm toe om in een zeer kleine bundel in een open positie worden gevouwen, die een maximum lichte transmissie mogelijk maken.

Het plastic netwerkschaduw opleveren is het binnenscherm voor allerlei serres en serre die materialen behandelen. Het wordt gebruikt voor luchtinstallaties, die evenals opgeschort glijden.

Is het speciaal gebreide plastic netwerk een hoogst uv-Gestabiliseerd product met uitstekende antistatische eigenschappen, zal het scherm schoon en efficiënt vele jaren blijven. De toegepaste uv-Stabilisatoren zijn bestand tegen alle gemeenschappelijke chemische producten die in serres worden gebruikt.

Contactgegevens
Shenzhen GSP Greenhouse Spare Parts Co.,Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten